Medewerkers vinden

Je hebt een vacature – of beter gezegd – je bent op zoek naar personeel met de juiste skills, opleiding en motivatie. Hoe vind je de juiste persoon? Deze zoektocht nemen we graag voor je uit handen.

BDE Diversity is gespecialiseerd in het werven van statushouders en mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt in o.a. de productie, logistiek, landbouw en schoonmaak. We zijn super flexibel en kunnen snel schakelen. Deze week kan je het werk nog aan maar hoe zit dat volgende week? Door ziekte, vakantie of verloop kunnen medewerkers wegvallen. En ook als je door drukte op zoek bent naar mensen om je team (tijdelijk) te versterken biedt BDE Diversity een passende oplossing.

Persoonlijke aanpak bij het zoeken van personeel

Door onze persoonlijke aanpak zijn we in staat medewerkers te vinden die bij jou op de werkvloer helemaal tot zijn of haar recht komen. Wij kijken hierbij niet alleen naar functie-eisen, maar ook naar bedrijfscultuur. Past de persoon in het ‘plaatje’? Spreekt de persoon de taal van het bedrijf? Kortom, we kijken verder dan alleen een cv en een vacature. Daarnaast blijven we het gehele traject, zolang de werknemer in dienst is via BDE Diversity, betrokken. Zo zijn we voor, tijdens en na plaatsing beschikbaar voor alle vragen.

Zekerheid voor iedereen

Privacy
Privacy is voor ons heel belangrijk. De registratie van persoonsgegevens is volledig in lijn met de bepalingen van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). We verzekeren daarmee dat we heel zorgvuldig met alle persoonsgegevens om gaan. 

Salariëring en loonadministratie
De salariëring en loonadministratie worden verzorgd door ons externe administratiekantoor HelloFlex People 300, h.o.d.n. B.D.E. Diensten.

Geldende wet- en regelgeving

Onze werkwijze en contracten zijn volledig in lijn met geldende wet- en regelgeving. Op deze manier minimaliseren we als BDE Diversity de risico’s bij de inzet van medewerkers zo veel mogelijk.

SNA Keurmerk

Het betrouwbare SNA Keurmerk
NEN 4400-1
 is in bezit van HelloFlex People 300 B.V., h.o.d.n. B.D.E. Diensten

NBBU-CAO

HelloFlex People 300 B.V., h.o.d.n. B.D.E. Diensten, is lid van de NBBU (Nederlandse Bond van Bemiddelings- en Uitzendondernemingen). Alle BDE uitzendkrachten werken dan ook conform de NBBU-CAO met goede uitzendvoorwaarden.